Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Saga

Det var en gång och
den var mot isen sandad
innan tövädret

LPWJ 04/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 13:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Haikuvariant
av en klassisk barnramsa ;
barnsliga vuxna!

(ja va f** 10 texter per dag skriver man ju fort, det är bara att vänta tills dörrarna öppnas ikväll igen)

Be well,
LPWJ
2009-01-04

  Carola Zettergren
:):)snyggt haikat!!!
2009-01-04

  Hans Christian
Ler !
2009-01-04

  Cris
fin saga
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP