Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick från FRA sommaren som gick, förr betydde det Rivieran.


Limerick: Viva la FRA


Idá mår Fredrik Reinfeldt ingé bra
Han skulle gå på middag med Frankrikes första par
Men de såg i en skvallertidning
att Sverige var i uppvigling
över något så fint som bokstäverna F R A.

LPWJ 09Jun08
http://limerickar-mot-fra.se/limerick/26/Viva_la_FRA




Bunden vers (Limerick) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP