Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det svårt?

Visst är det svårt att åka skridskor utan skridskor
men det är överkomligt
att gå på vatten däremot, det går inte

Visst är det svårt att sätta sig på ett fik utan sällskap
men det kan funka
att laga mat utan ingredienser, det går inte

Visst är det svårt att vakna när man väl sover
men det går om man vill
att vakna från det döda däremot, det går inte alls

Visst är det svårt att leva utan syre
men det är långt mycket lättare
än att leva utan dig




Fri vers av Kathrina
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 18:19



Bookmark and Share


  frantic
ja, att sätta tingen i kontrast.. ger
ibland oönskad skärpa
obehagligt ljus som tränger på
..det mörka ljuset
i saknaden

men ändå, kanske nödvändigt..
jättefin ..analys, dikt! framförallt
de sista raderna, det det handlar om..
förlorad vän, närhet, kärlek.. kanske
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina