Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är bara ord

ordens maktlöshet faller

tystnad lägger sig över nuet

en undran blickar över orden

där orden vrider spretar olika vägar

i klaraste ljusets stjärna de faller

handlöst över de löften som ej menas

är ord bara ord

utan verkliga löften?




Fri vers av Lindizz
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-04 21:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här har jag smärtsam erfarenhet av.
Bokmärke.
2009-01-15

  Blåbäret
som ett korthus rasar allt om de inte har någon mening...bra skrivet...applåder
2009-01-07

    Maria Malm
Ord är bara ord om de inte har en mening. Snyggt.
2009-01-06

  Lejonhjärtas poesi
Bra tänkt, ord är blott ord men med dina tankar så ges de mening.
2009-01-04

    tramp
bra text.

är rädd att du kan ha rätt
ord kan "bara" vara ord
om de sägs utan
vilja och mening.

som en isbit i ett vattenglas...som smälter och försvinner
och ingen kan smaka eller se att i glaset legat en isbit.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz