Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja lite roligt måste man ju få ha


Haiku/Senryu ~ aforismus pessimismus


skriva en haiku
är så svårt på få rader
hellre en senryu

mycket friare
blir då livet än att bli
fängslad av haiku

LPWJ 04/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 727 gånger
Publicerad 2009-01-04 22:47



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag sitter här i en smärre skrattattack, här sitter man dagarna i ända och försöker finna nya ordstäv och kanske t o m uppfinna ord, efter en tripp till google såg jag att Pessimismus är ett ord i....Holland!

Be well,
LPWJ
2009-01-04

  Njord
Friast av allt är att skriva dikter, inga former alls
Men din Senryu är, som du ville att den skulle vara, rolig
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP