Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pies are green im off-screen



någonstans i mitten av livet
nej någonstans i livet för
man vet inte vart


mitten sitter
i livet man kan

dö närsom.


kom ihåg det.


kom ihåg det.


kom ihåg det.



jag skriver i din panna
du glömmer ändå.

Direkt.



it does not happen to me baby.



it happens to you dear.



watch the news with me
something has happened
watch the childrens show
with me



i know i love you
in another year
far away from
here.






someday in the middle of your life
you will fall down dead and you
will loose everything instead


of walking around
in your brand new
shoes.




hunny-pie
live or
die





pies are green
im offscreen
please dont
shout


there is no
chance to
our


romance.





tihi.

baby.



i do not love you
or your dirty
clothes.



någonstans i mitten av livet
eller någonstans i livet
i slutet eller början
eller i det som inte kom



någonstans man får välja
hur man tror och man får
tro som man vill



pick a side
undress me
please


release
the evil
dirt


behind my eyes.





hjärtat
någonstans
i livet


ska du stanna.



det vet jag
för det sa
min mor


när vi promenerade utan skor
i en ica-butik.



not really a fancy thing to do but
i will do it with my kids aswell.


lovely leave
go to hell.



hjärta hjärta
stanna gå


hjärta hjärta
jag vill förstå


snälla snälla
berätta då



när är
någonstans i mitten av livet
för mig och mina andetag.

















































Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-05 00:25



Bookmark and Share


  berxper
Den här var verkligen bra!
Kan känna: det gäller att börja leva, döden ligger på lur...
Man ska nog inte tänka på det alltför mycket; inte heller glömma bort det.. Är man i harmoni med tillvaron tänker man inte på döden; i alla fall inte med depsperation eller med vånda.
Dina ord flyter fint!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP