Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har SLUTAT försöka


Detta är vad som händer när du är positiv och glad, och när din enda avsikt är att vara snäll..

Du får allt tillbaka

I negativ kraft


dem ber dig att gå och dö

dem säger att du är falsk

dem säger att du är dum som utnyttjar andra

vad har jag gjort?


Jag försöker få allt att funka

min avsikt är att vara snäll


Men vad är jag då?


en människa som inte borde existera

en som ingen gillar...




''Vad vore livet utan vänner?''

Jo, det vore ett liv utan





Svek.....




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 02:29



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
snyggt slut luve
2009-01-07

  Hans Christian
Bister text som gillas starkt!
2009-01-05

  zacke :]
bra beskrivet, jag förstår hur du menar/tänker.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var