Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här skulle jag nog aldrig misslyckas med..


Stjärnornas ljus gör mig så lugn..

Denne hand jag håller
är min egna

Sitter i skuggan av en stjärnas ljus
med bara migsjälv att skylla på

Utkastad från omvärlden

Konturer av en bortkastad dröm
omfamnar mitt sinne


Allt medans jag sakta tynar bort
hasar jag mig till den välkända skepnaden

elementet är nog det närmaste
jag kommer till värme


Blek och trött
ser jag ner på min bedrift

Blodet från mitt hjärta
är inte lika svart som det från mina lungor


Hela jag är ett sår som inte läker
Blöder hela tiden

Aldrig har det varit så lungt

som ikväll


Mina tårar är som en viskning i intet
så små

så meningslösa...

Jag sluter mina ögon
och låter mig somna

drömma mig bort

om jag lyckas

för en gångs skull.




så vaknar jag aldrig mer...




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 04:22



Bookmark and Share


  Burn
Det är några väldigt beskrivande rader här, som t.ex. "elementet är nog det närmaste jag kommer till värme" och "Hela jag är ett sår som inte läker". Det är tunga meningar, som nästan logiskt leder mot slutraderna. Bra skrivet!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var