Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009 dag 5

 

Året inleddes med en vinterkräksjuka

som fick mig om bli omtyckt,

iaf tycka-synd om omtyckt.

 

Året fortsatte med fler vägskäl

som får mig att bli yr,

iaf osäker på var vägen går.

 

Osså blinkar du till.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 10:05



Bookmark and Share


  ellali
en ljusglimt i allt elände
mmm
härligt uppåtsvängade sådär glimtigt i ögat
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf