Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet


Ömhet, värme ett möte mellan två
Som av någon anledning ville så
Känslor som galopperar vida omkring
Förvirrad fattar just ingenting

Ögon som visar en mycket vacker själ
En tanke att kanske ändå allt är väl
Njuter av varandra, smälter samman i natten
Blodet rusar runt likt atlantens vatten


Ingen vet vad som sedan ska hända
En tanke jag vill till dig ändå sända
Kärleken är vacker liksom duvan fri
Det är inte viktigt vad som sedan ska bli

Ett steg i taget njuta av vad som sker
Blir varm när jag tänker på hur du ler
Om framtiden för oss av någon anledning ej finns
Stunderna tillsammans jag ändå alltid minns




Fri vers av duvan59
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 16:44



Bookmark and Share


  Miss Mod
"Det är inte viktigt vad som sedan ska bli" En mycket vacker kärleksdikt, som känns så fri och äkta.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59