Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur öppna ett hjärta?

Vad är det som får ett hjärta att öppna sig?

Är det längtan?
Är det känsla av samhörighet?
Är det glädjen eller förtroligheten?

Eller är det bara den rena kärleken som kan öppna ett hjärta?




Fri vers av Susy Q
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q