Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sniper



jag kommer sitta där uppe på taken
bland molnen

med mitt kikarsikte inställt på dig, dig och dig

jag har mitt gevär

laddar
andas in
andas ut

ni kommer inte ana nånting
för jag är human

ni kommer bara känna ett abrupt slut
när era skallar spräcks

min walkman spelar opera
eller hiphop

arg och lugn
fokuserad och alert

empatibefriad
jag känner ingenting

ingenting

ett känslomässigt vakuum

andas ut
andas in

och pressar avtryckaren
emot mig






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 12:03



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
Jag känner igen mig!=) Jag vet precis vad du menar.....fast jag ska ha rödpunkts-sikte istället, och kommer nog sikta nerifrån det brinnande nästet istället för uppifrån molnen. Det blir svårt för dom, när vi täcker upp nästan hela området. Var ska dom gömma sig? Ha ha. Det kan dom inte.
2009-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
What...
Jag undrar blott...
Jaaa! Krypskytts skott
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP