Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna bön växte fram natten mellan den 3:e och 4:e januari när jag inte kunde sova...


Bön till Min Ängel

Ängel, ängel som finns i min sfär
kom till mig när jag rädd och vilse är

Stå vid min vänstra sida
lär mig ta emot kärlek och kraft
andas in universums oändliga energi
lika lätt som vinden smeker träden

Stå vid min högra sid
lär mig att ge kärlek och kraft
till mig själv och alla som behöver
lika lätt som havet omsluter land

Gå straxt bakom mig
lär mig att förlåta mig själv och andra
för vi visste inte att vi gjorde fel
begrava det i jorden som små frön

Gå straxt framför mig
lär mig att välja den rätta vägen
med hjälp av kärlek och erfarenhet
följa det helande vita ljuset in i framtiden

Ängel, ängel som finns i min sfär
kom till mig när jag rädd och vilsen är

 




Fri vers av Annette Andersson
Läst 2465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-05 20:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sökande, vacker poesi som berör, förmedlar mej känslor av ljus och värme
2009-01-13

  Michaela Dutius
En mycket vacker och skir dikt -som berör
2009-01-06

  Yvonne
En av de vackraste änglaböner jag läst. Varm applåd och bokmärke.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson