Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skulle tala om kärlek.

 

om jag skulle tala om kärlek
vet jag endast ett

den innerligaste gesten av ömhet
dina händer om mitt huvud

ögonfäste
se djupet svindla i oss
och föras hän




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-05 23:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk beskrivning som fröjdar hjärtat!
2009-01-06

    Madeleine Ågren (Maduska)
Innerligt vacker. Betagande koncentrerad. Berusande!
2009-01-06

  Elaine.S VIP
Ord som först landar och sen lyfter de!!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger