Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Jag drömde att jag satt på ett berg
målade världen i den vackraste färg
vaknade upptäckte att världen var grå
gick vidare ville inte verkligheten förstå

Jag drömde om en vacker himmel så blå
prästkrage,blålklint och allehanda blommor små
vaknade hastigt upp i min egen säng
där fanns inte någon blomsteräng

Jag drömde om ett stilla rofyllt hav
simmade med delfiner energi det gav
vaknade och saknade havets vatten
skakade av mig drömmen i natten

Jag drömde att vi höll varandras händer
tillsammans människor från alla länder
Drömmen finns kvar fast jag vaken nu är
hoppet som mig genom livet ständigt bär







Fri vers av duvan59
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59