Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredade zoner

de fredade
zonerna

ligger alltid
mer eller mindre

otillgängligt




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-06 11:17



Bookmark and Share


  karenina VIP
komprimerat och fullödigt. nu när jag läser en gång till så ser jag du skrivit 'fredade zoner', jag läste erogena zoner jag.. men de ligger ju också mer eller mindre (o)tillgängliga ibland :-)
2009-01-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, här var det således då ord då som du får till i ett bra flöde och andemeningen andas klokskap
2009-01-07

  © anakreon VIP
Märkligt att falska toner
rimmar med "fredade zoner".
Sordinerad applåd
Carl-Erik
2009-01-07

  Carola Zettergren
Jo...Snyggt!!!
2009-01-07

    Erika H
Njuter av dina ord... finns en dal att vandra här.

Vackert.
2009-01-06

  KristinaE
.. vi måste finna dem och måste tro det är möjligt!
2009-01-06

  Sven Ryglert
Känslan förmedlad och mottagen
sant som det är skrivet
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP