" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av Fatboy Slim "Bird of Prey" fan vad jag är trött när jag skriver sånt här och riskerar min karriär får värre rykte och leva i misär ja just det, "allt som trycks är bra" och egenkär är jag ja då kommer det här




Flyg fina fågel flina och flyg!

en

himmelsgrå

sparv

flög

så innerligt snabbt att var jet ej hann ikapp för den lilla fågeln bara

svävade

sakta

i

den

ljusblå

skimmerssfären

jag tror den flinade

åt alla flygplan som trodde de var hype att de gick så innerligt snabbt och var målade i sådan intensiv kontrast till allt annat den lilla fågeln tyckte var vackert

han blev så tungsint
att han måste ta en ofrivillig pink
och satte sig så på taket till alla Jas planen
och såg vart han var igen
uppå hangaren

ja nu har ni gissat mitt skämt

visade så baken
för alla mekaniker
som såg den lilla fågeln naken

och

spraylackade

de

fula

avställda

miljardhaverivansinneriplanen

med sin kritvita bajsfärg

taggade en peaceflagga över planen

!

=)

Peace on Earth ~ don't piss on Earth

LPWJ 06/01/09
http://lordparzifal.blogspot.com/2009/01/poetry-slam-bam-thank-you-madame.html




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 948 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 14:54



Bookmark and Share


  dubbelve
Jag ler åt det här

riktigt bra!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP