Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon skänker kvällen
den färg hon alltid drömt om.
Den som slocknar nu.

I uppbrottet finns
alltid återseendet
outtalat skir

i sin förhoppning,
och ändå, denna tvekan
bortvändandet ger

bär sin bärare
så länge luften ljuder
och vindarna är.

Hon skänker sömnen
sina samlade intryck.
Orden finner ro.




Fri vers av andrasidan
Läst 512 gånger
Publicerad 2004-05-28 09:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken ljuv upplevelse att få inbringas i. Vackert!
2016-04-28

  Roger VIP
Mycket varsamt och vackert målar du med dina ord en bild. Sista penseldraget fulländar skapelsen. Snyggt!
2004-05-28

    Yvonn
..mänskligt..och orden bär hela vägen...
2004-05-28

  Turid
fastnade vid raden "Hon skänker sömnen
sina samlade intryck". så enkelt, men så effektivt. dikten i sig är ren och avskalad. mycket bra.
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan