Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedikerad till elin passadig-lod http://www.poeter.se/viewText.php?textId=810756




Passa Dig Lord

Passa dig Lord
att skriva dina bästa diktverk i kommentarerna
poeter.se stänger aldrig men ändå snart
då du uppnått 10 mästerverksmax och får hänga i sammetbarerna

Masterclass of the juvenile art

Läsa andras diktverk, måhända, en Mästarepoet kan ta en vända
och se där
le poeme moderne, rimvers och haiku
vad sa du nu
och hur fan tänkte du

what the fuck is your problem

sitta varje kväll som en gesäll och dikta, skriva, i humöret skifta
och inte läsa andras epistlar
som ju liksom du går igenom samma sak
var kväll, natt, morgon och dag

secular solitude of the broken heart

Jag kallade Passadig-Lod för
båd' ny Frostenson och
tronföljare till Tranströmer
det kan jag stolt försvara
än vilken klagokör
det i vida världen må vara
vi är inte här för att fördumma
poeter få människan att se tankar mer klara

like a Gregorian chant of the old
clear hymns and somber

Mer luftiga rymdiga kakafoniska ordvändningar
liksom fågeln segla fri i luftslott
med himmelriket däruti

elin your words are forever free

LPWJ 06/01/09




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 832 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 19:34



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Jag rodnar i hela ansiktet.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP