Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äsch, och va?


Våra nya snöflingor

Vintern, den är inte tung
bara kall

och troligtvis behöver vi kyla
för att inse att vi är människor, som blir kalla

och du och jag
är bara människor
rätt så bra människor
som har lyckats slarva bort varandra

och hittat en annan
snöflinga

och jag tror att vi fryser
och jag tror att vi båda blev rätt nerkylda
och jag tror att alla nya snöflingor smälter relativt fort

och jag avundas dig som ersatte mig
med en istapp, för jag dansar fortfarande omkring med snöflingor i håret och hoppas på att solen ska komma fram
så att vi kan börja växa
igen
när allt annat smält bort

vintern? Den är inte tung
bara kall

och troligtvis behöver jag bara värme
för att förstå att jag fortfarande är en människa
som inte kan vara kall allt för länge..




Fri vers av mbl
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl