Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

du höll det försiktigt i din hand
först var jag rädd
försökte låssas
som om det fortfarande var mitt
sen så litade jag på dig
visade vem jag var
dina fingrar slöts omkring
jag var din

plötsligt klämmde du åt
jag kände hur det gick sönder
men du lagade det snabbt
med dina lena smekningar
fast du slutade halvägs

Du gav det tillbaka till mig
jag var inte längre hel

du fann ett nytt
jag tittade ner
på mina händer
dom var tomma
trodde jag hade ditt

såg hur ni bytte varandras
jag såg ner
mitt var sönder
jag visste inte
hur det skulle lagas




Fri vers av TystnadTalar
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 23:01



Bookmark and Share


  Emma Franzén
vad skönt det är när man ser allt i bilder, som en liten film när man läser. underbart skrivet. och passade mej bra idag.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar