Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en barnramsa värre än i filmen Hets; i första raden uttalas Goethe (oe) och i sista, som det ser ut. Läraren talar i parentesen.


Senryu ~ Pedagogen och Demagogen

Goethe var en
poet - (Nej sa läraren) -
Göthe var en Pöt!

LPWJ 07/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP