Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar att höra dig

du ska veta att jag är här

för varje sekund

ett hjärta utan förlorad

en del av mig

för hur vi än går våra vägar

är du den jag tänker på

även om dagar omlöser varann

finns du här inom mig

söker i mörk skugga

lämnar tårarna gömda

medan ord av saknad

andas här kvar hos mig




Fri vers av Lindizz
Läst 274 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-07 18:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen den här känslan.
Bokmärke.
2009-01-15

  Cosmic Johanna
Mycket vackert utryckt, med känsla ut i pennspetsen.
2009-01-15

    sunnanvind
Mycket fint om saknaden..den stora Saknaden!
Du beskriver den mycket vackert här!
2009-01-09

    tramp
av saknaden blir man aldrig lämnad i ensamhet
du förmedlar känslan väldigt väl !
2009-01-08

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet om saknad...
2009-01-08

  Lasseman VIP
¨åh om nån ändå tänkte så om mig!... wow vilken bra text du skrivet min vän.. applåder.
2009-01-08

  Mr Lindemann VIP
En finstämd dikt som talar till alla läsare som varit med om samma sak
2009-01-07

  Lejonhjärtas poesi
Berörande och vackert om en skör saknad.
2009-01-07

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig varm text
2009-01-07

  karenina VIP
tycker om den här, att vandra vid sidan om varandra långt ifrån men ändå vara nära i tanken. fint
2009-01-07

    Cajsa
Mycket bra skrivet om saknaden
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz