Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur den underbara får mig att känna ibland ..

Bättre Än Någonsin..




Till Dig My Love

Frontalkrock tvärs över bordet,
Spader i ögon och tysta ord
Ingen vet ingenting om någonting längre

Smutt på kaffe, smak på liv
Leende gropar i socker

Evighetsintegral på  god karma
Fridens lugn i stormöga
Båda vet innerst inne ändå
Att det är ämnat för att lyckas

Smutta vidare på kaffe
Öppet leende nu
Orkanen bortblåst
Lever på riktigt
Andas Liv

Andas Vi..




Fri vers av CharlieShane
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 20:49



Bookmark and Share


  Bissen
Andas rofyllt... Andas...lyckligt!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane