Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla omöjlig att förklara


Ibland halkar man in i någon

Vi halkar fram genom livet
Plötslig och oemotståndlig kärlek
Känslor som flyger omkring
Miljoner kyssar
Man vill bara ha mer
En drog
En livsstil
Så mycket mer än en känsla

Vi blir förblindade
Glömmer eller gömmer verkligheten
En eufori utan krav
Bara ren skär lycka
När två människor faller för varandra




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen