Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet av två



jag undrar

om du ligger där på lakanet
naken i månljuset
som vi brukade
vaken och grubblar

tankar kring bloggen du alltid läser
och tvättiden du aldrig får
ifall du ska ut och springa imorgon
eller gå på par-yoga dagen efter

när du ligger där ensam
om du ligger där ensam

minnet av dina nytänkta nackpussar
bränner sår i dom gamla,
som cigarettfimparna du hatade
jag livnärde mig på

jag vet att jag ligger här på lakanet
med gardinerna fördragna
och grubblar
som jag brukade då

kanten på täcket skaver mitt bröst
där du brukade vila din kind
medan jag rätade ut dina hårtovor
och tänkte på din nakna kropp
i månljuset

men det var då
nu lever jag bara på minnet
av två

och tv-serien vi delade i soffan
tittar jag nu ensam på
men woken vi alltid åt till
lagar jag fortfarande för två






Fri vers av självdestruktiv
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 18:00



Bookmark and Share


  Sister
Tårar i ögonen...
2009-06-30

  dubbelve
Underbar


du har talang!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv