Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan längre inte se livslusten i mina ögon Min själ har tynat bort och jag lät det hända..


Tynande själ...

Dessa sår

har du förorsakat..


Jag blöder från hjärtat

det slutar aldrig


jag är svag


jag andas döden i ansiktet





Jag har inte länge kvar


och det är ditt fel...




Ja.. det är mitt fel


för jag står och tittar på



när jag själv








tynar bort...




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 04:43



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
men nu har han ringt så du får skriva glada texter istället
2009-01-08

  Bjarne Nordbö
Tuff tid. Önskar dig bättre dagar.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var