Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de svartaste stunderna

och du det jag vill
är inte att träffa dig
som tar bort smärtan
och det svarta

utan bara att finna någon
som förstår vad den är

och kan hålla mig
I de svartaste stunderna




Fri vers av virre
Läst 443 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 12:50



Bookmark and Share


    Maria Malm
En önskan, inte orimlig, att få förståelse.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

virre