Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förfall


erkänner kroppens
förfall efter år som gått

bryr jag mig något

om andras liv och öde
eller bubblar egot tomt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-08 21:32



Bookmark and Share


    Jnåt
fint tänkt i varje fall!
2009-01-28

  peter markurth
en poet,ett poem,=enkelt
2009-01-11

  street
vacker rytm
2009-01-09

  Ulf Lagerholm
tycker som damen just nedanför, det finns hopp, skulle det vara helt kört, hade icke ens frågan dykt upp

trevlig bild det där med bubblorna

jag ber att tacka min
herre för titten
2009-01-09

  Rachel Roth
förefaller som en högst angelägen fråga att ställa sig.
För skulle så vara fallet, finns ändå tid kvar...allt som är nu
2009-01-08

  Eva Langrath VIP
Klokt grubbel, den som inte bryr sig grubblar inte ens.

Eva
2009-01-08

  Miss Mod
Egot kan väl inte bubbla tomt, vad ska det då bubbla för? Tror Du bryr Dig?
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP