Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


försäkrinskassan blöder



FÖRSÄKRINSKASSAN BLÖDER



SJUKKASAAN ÄR SJUK

DE HAR DRABBATS AV MASSPSYKOS

VÄRST SJUK ÄR ÖVERSTEPRÄSTINNAN CHRISTINA HUSMARK PEHRSSON

MEN SKAFFA LÄKARE DÅ! FORT

LÄKARE--DE TROR JU INTE PÅ LÄKARE


VAD SKA MAN GÖRA?

VÄNTA PÅ MIRAKEL

VALLFÄRDA TILL FLICKAN SOM BLÖDER UR HÄNDERNÄ


NEJ. DE SJUKA OCH LAMA ORKAR INTE MIRAKELRESOR


UTOPIN SLUTAR HOS SOCIALEN

DÄR HANDLÄGGARNA SKRIVER UT MATPENGAR

SÅ DET BLÖDER UR HÄNDERNA

OCH HUR BLITTE DET MED STATSKASSAN



ARJA SAVELA 090109




Fri vers av arja savela
Läst 359 gånger
Publicerad 2009-01-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela