Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Requiem for the Fashion Industry ~ Death of the Mentally Insane from
The Led Zeppelin clandestine bombardments of Anthrax over the Swedish malls
aka Necromantic Necrologue of the Fashion Industry (X-Rated 18 y old)




Det Sista Skriket (Nocturne i E-moll)

 

Då alla nästan kör i diket
för att hinna fram till Köpcentrat
säsongsmodet synligt på alla megaskyltarna
springer där sedan fram som levande döda
Zombieliknande

Det sista skriket kom till stan och alla sprang upp från fiken
men där bilarna körde fram världsvant syntes i alla diken, liken,

de låg ända ner i viken


som en nyinspelning av River's Edge med Slayer på soundtracket

Soundtrack of our Deaths 


Den egocentriska handväsksarmén, läppstift o-har-du-också-nya-skor och handskar enklaven
hann inte ens skyla sig själva för ett värdigt bortförande till graven

Är det inte underligt, vidunderligt livets Bazaar
du springer och sliter av dig kläderna naken och bar

Herrn fick för mycket bly i sin fina italienska sidenkravatt
hade mest otur ety den passade fint i hans nu horisontala träfrack

giftet sprider sig i var made in China halsduk och sjal
kastar du den av dig kvickt, kommer den inte att bli din död,

men du kommer ändock att lida alla Helvetes kval

då alla nästan kör i diket
för att hinna fram till Köpcentrat, vår tids nya Kyrka,
säsongsmodet synligt på alla megaskyltarna
men väl där hörs från de springande levande döda

The Running Living Dead

(alla i kör)


DeEeET SiiSStttAAA SkRRiiiiiKKKeeeTTTttteeeehhtttehhhtt!!!!!

Updated: Jo jag vet den bygger på metalbandsnamn och horrormoviekultur men det var mitt liv från högstadiet och 15 år framåt som jag sa i kommentaren neranför vvvvv och jag vart ju rätt välbildad, kan ju stava i alla fall...nuförtiden har band som Mudvayne, Slipknot och framförallt Pantera och Lamb of God räddat traditionen in i en framtid, mitt engelska favoritband är MyDyingBride som blandar gotiska texter med tunga melodier nästan som klassisk musik, alla hundratals kommersiella band kan ****CENSUR*****

=)


LPWJ 08/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-08 23:36



Bookmark and Share


    Calin
Det är svung i den texten.Tackar för det.Lyssnade faktiskt på Slipknot inatt när ångestråttan hälsade på.
2009-01-09

  L Patrik W Johansson VIP
Tack, och välkommen in ur skuggorna...

kan bero på att jag var med i den första thrashvågen, spelade trummor i nästan 15 år, var med och bildade Sorcery 1986 alla redan, Entombeds och våran demo var storsäljare den sommaren men sedan tröttnade alla så smått på musikscenen, Entombed signade i England och gjorde ett par bra skivor, nu spelar de tyngre rock.

Be well,
LPWJ
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP