Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är de bara så....

I natt är de bara så
orden vill flyta fram

kan inte råda över det
men tystnaden har sin plats

och

ännu reser en ny dag fram
bland stjärnors vandring

kanske

är de bara så
minnen flyter samman

som en varm återblick
i drömmarnas värld

för

orden flyter fram i natt
rinner sådär vackert

som tårarna gör

och

tystnaden gör något 
med själens inre väsen




Fri vers av Lindizz
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-09 01:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Sunnanvind här.
Bokmärke.
2009-01-15

  Cosmic Johanna
ja det gör den verkligen...du skriver beröradne vackert, öppnar dörrar till en mjuk själslig värld.
2009-01-09

  Cosmic Johanna
Tystnaden gör mig glad...denna dikt berör.
2009-01-09

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-01-09

  friheten
Bra skriven
2009-01-09

    tramp
gott flyt i denna vackra text !
bra applåder
2009-01-09

  berxper
Dina dikter är ofta mjuka och förtrollande!
Tystnad och tårar kan vara vackra!
2009-01-09

    sunnanvind
Fantastisk text som gör mig gråtmild faktiskt... här rinner orden ut i en text som gör mig alldeles mållös..Bokmärke!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz