Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är lika barfota som jag

utan skor vandrar du
på vägen så oändligt lång
utan skor känner
du vägens alla stenar
du möter världen
lika barfota som jag
känner varje
liten del av vägen
varje tår bränner
ditt hjärta liksom mitt
varje leende
torkar din sorg
liksom min
du är lika barfota som jag
känner varje steg
under själens fötter
känner varje sten
du möter världen
lika barfota som jag
min vän

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~