Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Dansade till fullmånens vackra sken
struntade i att timmen var sen
Förtrollad av det vackra skådespel
dunlätta moln inget kändes fel

Lyckorus sprider sig ut i kroppen
enkelheten fanns där verkligen toppen
Betraktelse av verkligheten någon skapat
många måsten jag bort har kapat

Känner lusten hänger mig i känslornas rus
borta sedan länge är stressens brus
Andas stilla in luften och njuter
negativiteten bort en stund jag skjuter

Stanna i nuet där allt känns okey
prova min vän en liten hälsning från mig




Fri vers av duvan59
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 12:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker hälsning, tillbaka till dig, tack för en stund i nuet.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59