Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer

Så många ögon jag mött
men lämnat ändå

Så många munnar jag kysst
men lämnat ändå

Så många famnar jag krypit upp i
men lämnat ändå

Så många smekningar på min kropp
men lämnat ändå

Så vackra ord har jag fått
men lämnat ändå

Det är ingen enkel resa det där att vara två..............




Fri vers av duvan59
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-09 14:02



Bookmark and Share


  Miss Mod
Håller helt med, brukar själv kalla mig stadigt skild.
2009-01-14

  Fånga dagen
Kan bara hålla med dig
mvh ak
2009-01-09

  Cosmic Johanna
varför ska det vara så svårt, ananrs hade vi väll inte samma lust till att skriva kanske...din dikt har riktigt fin melodi och berör.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59