Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång sommar har jag kommit i tu med med mig själv ......


Kan man få det man vill ha

Jag sa att allt var slut.
\'Jag trodde att det inte fanns mer lycka för mig.
Jag trodde att ingen skulle kunna älska mig.
Jag ville tro att det var synd om mig.
Jag ville ha allas tid,
Men tänkte inte på dom som hade det svårare
Nu ser jag tillbacka
Nöjd med det jag har gjort
Nöjd med kärleken i mitt liv.
Nu sitter jag och tycker synd men inte längre om mig själv utan alla som har det svårare än vad jag någonsin har haft det.




Övriga genrer av Lejla
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-08-24 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla