Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit på ett tag, fast jag har haft mkt att skriva om..men ändå inte...nu har jag nått...tror ja...


Vi ...jag menar ...du...jag menar jag...ja menar VI

Vi må inte vara i samma rum.
Vi kanske inte är i samma stad.
Men de gör inte kärleken mindre
Vi kanske inte är på samma plan
Vi är inte lika gamla
Men vi tror oss veta vad kärlek är!
De lilla extra, din lila gnistan mellan två...




Fri vers av Lejla
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-19 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla