Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superdagarna Vi Väntade På

Superdagarma vi väntade på är här.
Hit dit, med ord från både gott och ont.
Var det detta jag ville uppnå?
Var det detta som var mitt mål under de dystra dagarna?

Nu är det iallafall min verklighet istället för din...




Övriga genrer av Lejla
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 18:00



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra gillade slutet
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla