Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill att så många som får tid läser detta !! Ni kanske inte tycker om de, men ni ska veta hur många har de, men som ingen ser !! Jag vet inte om ja orkar leva längre! Min gräns är nådd Jag vill inte mer !! Finns nog många som jag....


Jag vill få ut ALLT !!!!!!!

Jag vill få ut allt
Skrika ut det så högt jag kan
Trycka pennan mot papret så de gör sönder
Hoppa över alla ängar för att få ut de
Hoppa av de
Skicka av de
Sjunga av de

Jag vill få ut allt
Få dig att förstå vad du gjort
Du tog mitt hjärta
Du sa jag älskar dig till henne

Jag vill få ut allt
Alla de gångerna ni skrek efter mig \" JÄVLA TJOCKIS\"
Jag vill få er att ångra det

Jag vill få ut allt
Smärtan efter kriget ingen tror jag minns
Dagen då min egen far lämna mig

Jag vill få ut ALLT




Fri vers av Lejla
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-02-24 20:41



Bookmark and Share


  kärleksbarn
du kan få ut allt.
jag kanske inte haft det lika svårt som du, men det finns saker som hjälper.
sjung, måla, skriv, spring tills du inte orkar mer...
det finns ingenting som är värt att ta sitt eget liv för.
kom ihåg det.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla