Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske flummigt...Men men de sätter ord på känslor


I don\'t love ya\' any more:D

Jag skulle aldrig kuna se dig med nån annan
Jag hoppas att de för alltid blir vi

Va de det jag sa innan ??

Inte nu, jag är jag du är du...Jag behöver dig inte längre
Jag vet vad lycka är
Jag vet vad orden jag älskar dig betyder
Jag ska inte slänga de på dig

DU som inte vet vad dom betyder!

Jag Jag Jag
Är ja självisk ?

Jag har lärt mig och ta hand om mig själv...So NOW i DON\'T love you:D




Fri vers av Lejla
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-01-26 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla