Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag börjat komma över allt, så ska ingen förstöra !


Vad funderar du egentligen över ?

Ofta funderar du på livet...

Tankar om lyckan

Kärleken, hatet, hopet,evigheterna

Du tänker att de finns många som har de bättre än dig

Men tänker aldrig på de som har de sämre.

Då du vänder tillbacka klockan bara nån månad

Känns allt som en evig plåga, de sätter vi under evigheter

Kärlek, du aldrig tycks känna med ändå vet exiterar

Hopet om att de kan bli bättre för dig, så som för många andra

Hatet, du känner då du tänker på allt ont

Ofta funderar du på livet, men vad är det du egentligen funderar över ?




Fri vers av Lejla
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-04-10 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla