Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De va detta erbjudande jag fick, men avstod! Och idag är jag såå stålt att jag avstod!


Här får du biljetten

Här får du biljetten...
Till frihet...Till Lycka...Till kärlek
En värld där allt är som du vill, bara du bästemer
Tar du den blir allt \"bra\"
MEN
Inget och inga av de bra sakerna du har nu följer med
Allt du kämpat för och lyckats med suddas ut och allt blir falskt
Tar du den enkla vägen ?
Eller stannar du kvar och kämpar på ?




Fri vers av Lejla
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-02-19 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla