Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja känner mig ledsen för allt min kille gjort detta känns som en rimlig beskrivining på allt detta....


Fast de är så förnekar vi de.....

Jag hade ödet i mina händer....
Men mina händer blev fulla av blod efer sorgen

Jag hade sminket och spackel som täckte varje fel strek på mig
Men tårarna tvättade bort de

Jag hade det lilla extra glittriga i mina ögon
Men de försvann

Jag hade än gång lyckan inom mig
Men du tog bort det!

Jag hade hoppet för att lyckas
Men du tog de från mig

Jag hade detta en gång, men du tog de med dig och gick med mitt hjärta i handen och huvudet stolt up !




Fri vers av Lejla
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-02-24 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla