Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte stämmer med mitt nuvarande läge, men en gång stämmde de, nu är de dags att få ut de, helt enkelt


Vi trodde, men vi visste

Vår kärlek var en omöjlighet...
De visste alla och vi två med
Hoppet var de vi saknade mest
Vår kärlek va inte viktig, bara ett spel
Vi tappade bort spelpjäserna och kunde inte spela mer
Tills vi insåg att de finns reserv pjäser i varje spel
Tog dom
Putsade dem
och fortsätte som inget hade hänt

De där var vårt största misstag
Nu ...finns du
jag finns
men inte tillsammans




Fri vers av Lejla
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-02-19 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla