Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

Fina underbara kvinna
att just Dig finna
en vacker dag
det önskar jag

Jag vet att Du finns
och jag minns
känslorna inom mig som kändes så lätta
som bekräftade att jag till slut kommer att träffa den rätta

Men jag längtar efter dagen
det känns i hela magen
all längtan som finns i mig
som väntar på just Dig

Jag vill ju så klart att Du inte ska dröja
men jag får så länge mig nöja
med vetskapen att Du kanske kommer snart
men jag vet inte än vem Du är och vart

du bor, men det får jag reda på
så småningom, och då
vet jag att Du snart är här
hos den, som ska bli Dig så kär

Och jag önskar att även Du har mig kär
men det blir väl så om Du den rätta är
och jag tänker behandla Dig med all respekt
redan från första början, när vår kärlek är väckt

Så välkommen hit, med steg så lätta
jag vet ju att Du kommer, men inte när, Du den rätta
men jag vet redan att när jag får syn på Dig
så kommer Din blick att säga om Du kommer att välja och följa mig

genom livet, för då ska vi två älska varandra i lust och nöd
och äta tillsammans av Livets Bröd
och hoppas vi har gemensamma intressen
och aldrig låter oss jagas av stressen

Jag väntar på Dig vareviga dag
och vill att vi två ska leva i lag
och hoppas dessutom att vi får följas åt med gemensamma kliv
till salighetens land, och evigt liv ….




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-09 16:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vad de rättfärdiga önska, det varder dem givet" Ordsp.b. 10:24 och 1 Joh.5:14,15
är som löftesstjärnor i natten.
2009-01-12

  Maria T
Nu är det bara att hoppas
att den rätta läser
2009-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt jänta
Du vill på
dörren
ska glänta
jag hoppas
hon kommer
och att ni får
till det med ränta!
Inbjudande skrivet
kan någon ledig lady
motstå detta...
2009-01-09

    ej medlem längre
Fint!
2009-01-09

  beam72
Härligt skrivet om kärlekslängtan
2009-01-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Här har du skrivit så fantastiskt vackert, längtande och innerligt.
Underbara längtans ord till den rätta//B
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP