Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick ett sms...


Tarmarna på teve

Tarmarna på teve
betyder ingenting
förrän sms:et dyker ner
som en raket
i mitt hjärta
”Vi vadar i död, blod och amputerade.
Barn och gravida kvinnor....
Nu hör vi tanks komma.”
Några timmar senare blir hans bil beskjuten
och tvingad att återvända
till blodbadet och helvetet på jorden
det som en gång sågs som ett paradis
vi får inga fler sms
kontakten är bruten
vi läser om hans öde
på text-tv istället




Fri vers av Herr Ångest
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 03:32



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj helvete...det här är äkta tragedi i ord...
2009-01-17

  Maria Natasja
jäkligt bra o starkt skrivet...känns.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest