" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avatar (sanskrit: Avatāra) är i indisk mytologi "att stiga ned", det vill säga en guds nedstigande på jorden och antagande (inkarnation)




Avatar


Här sitter jag med din avatar
ensam och modhängd i många långa dar

skriver ända in till själens skelett är bart
och någon liten annan ensam själ säger 'vad underbart'

ibland man trafikstockning i hjärnan har
andra gånger hinner inte fingrarna med i dess fart

vissa skriver från laptop i sitt privata badkar
.....?.....
det är väl ändå inte så jävla smart

in kommer dimman med ångestens framfart
det är bara att vänta, skrivkrampskampen börjar snart

nu vill jag bara en gång för alla rimma på Blondinbella & Paris "that's hot"
.....you - dumb - blonde - fucking - stupid - ugly - tarts.....

och crop, copy/paste till min ensamma avatarbox dig nu ta


ett fint sällskap i många långa dar,

utgör

 

din

vackra

Avatar


LPWJ 10/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-10 03:33



Bookmark and Share


  SeXara
Mästerligt :-D
2009-01-10

  durr
vissa skriver från laptop i sitt privata badkar...

ack hade jag ett bubbelbad
vore jag glad
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP