Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A - Ω




Från planeter till kometer,
från maneter till profeter.
från raketer till storheter.

Evolution - utveckling
religion – inveckling
revolution – avveckling.

Till salutet från begynnelse
till slutet från förfyllelse.




© Boa Berg
2009-01-10
06:07




Fri vers av Boa Berg
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg