Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

 

Omsorg

Sorgen smärtan

Övertag

Skriker ut

Rinner ur

 

Kärlekens bägare

 

Tomhet

Skörhet

Onåbar

 

Bitter tanke snurrar ofullkomligt
Bitter tanke

 

Avtrubbad tid

Ofullkomligt

 

Kärlekens fråga

Vilja

 

Vila

 

Längtan

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-10 09:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
smärtan känns ..
2009-01-13

  korpfjäder
snyggt ihopskrivet det här!
2009-01-10

  Mygg
" bitter tanke snurrar ofullkomligt" Underbar formulering av destruktivt tankespår!
Tack!
2009-01-10

  devilsangel
Säger allt...känner igen, varje ord, varje känsla..kram
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*