Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Nattens fraktaler och fragmentspiralers astralresa)




Fraktalresa

 


du


 

     pennan


               kosmos

     ljuset


en droppe vätska

     tanke

en väska

     klädesplagg


istid


     varm igen


               CD "Für Elise"

     Nattrafik



värmer kopp


 

     idérik

inhyser kropp

                         energi


sätter tanken fri


     Sokrates pärm


               anden flyger vild

     nerför väg dig förbi


väl synlig högre opp


 

                         energi


     nattens kropp

färgrik


fraktaldopp


Nattrafik

     du flyger förbi

du fann den igen

     tankeförortens pendeleufori


Astralresa till Transcendens

ordens prakt

     från papper flämtar

Ankh kärt

               vattenkällan


du flög

du såg

du antecknade


ljusets
fraktaler inuti fragmentspiraler

kosmos
stjärnor där inne i maskhålen

pennan
genom papperet mitt i universum är vi

du
tidsresenär

fast du hela tiden satt just här

LPWJ 10/01/09





Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP